امور گمرکی و ترخیص کالا Options


خدمات گمرکی و ترخیص کالا

 


فرآیند ترخیص کالا طی مراحلی از جمله تکمیل اسناد، اظهار کالا در سامانه گمرک، ارزیابی کالا، اخذ مجوزهای مربوطه، تایید کارشناس، پرداخت هزینه‌های گمرک، بارگیری و استریپ کالا و محاسبه وجوه (سود بازرگانی، مالیات، حقوق گمرکی، تسهیلات دولت به وارد کننده یا صادر کننده و…) انجام می­‌شود.

ممنون از مطلب عالی شما، صادرات موقتی که معاف از مالیات است شامل چه کالاهایی هست؟

همانطور که گفتیم، ترخیص کالا نیازمند مجوزهای لازم برای هر گروه است. واردات و صادرات شامل دو روش قطعی و موقت می‌شود که هزینه ترخیص هر کدام با دیگری متفاوت است.

اشراف به نوع وسیله حمل از گمرک‌ها تا انبار مقصد با توجه به وزن و سایز محموله

هدف از ترخیص کالا از گمرک را می‌توان در چند نکته اصلی خلاصه کرد: کنترل و نظارت بر ورود و خروج کالا از کشور، دریافت حقوق گمرکی و عوارض گمرکی، جمع‌آوری آمار و اطلاعات از تجارت خارجی.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

ترخیص کالا به فرآیند آزادسازی کالا از گمرک گفته می‌شود. ترخیص کالا فرآیند گرفتن مجوز ورود یا صدور یک کالا از گمرک کشور است.

اولین مرحله در فرآیند ترخیص کالا، دریافت ترخیصیه و قبض انبار است. ترخیصیه یک سند مهم است که توسط شرکت حمل‌ و نقل یا نماینده حمل ‌و نقل به واردکننده داده می‌ شود و نشان‌ دهنده این است که وارد کننده مجاز به دریافت کالا از انبار گمرک است.

برخی بازرگانان به منظور دریافت بیشتر ارز، کالای خود را با قیمتی بالاتر اظهار می‌کنند. بنابراین طبق نظر کارشناس گمرک برخی واردکنندگان با بیش بود ارزش روبرو می‌شوند و اگر مدارک کافی جهت اثبات ارزش خود نداشته باشند، رفع تعهد آنها در بانک دچار مشکل شده و در صورت تایید بانک مرکزی ملزم به بازگرداندن میزان ارز اضافی هستند.

در حقیقت صادرکننده اطلاعات، ارزش و میزان کالا را محاسبه کرده و در اظهارنامه صادراتی ثبت می‌نماید.

چنانچه در خصوص اظهارنامه‌ی گمرکی، صادرات، واردات، ترخیص کالا از گمرک و دیگر موارد مرتبط با امور گمرکی سوالی دارید می‌توانید با کارشناسان شرکت بازرگانی جی تی جی تماس بگیرید.

در حالی که در ترانزیت داخلی کالا در گمرک ورودی تخلیه و برای آن قبض انبار صادر می‌شود و برای انتقال به گمرک مقصد لازم است صاحب کالا به گمرک ورودی مراجعه و مراحل اداری ترانزیت داخلی را انجام دهد.

دارا بودن کارت بازرگانی در صورتی که ترخیص کار حق العمل کار باشد.

طبق ماده ۵۹ قانون گمرک کشور، ترخیص کالای صادراتی و وارداتی بر اساس قوانین گمرک، آئین‌نامه‌های اجرائی و اسنادی نظیر اظهارنامه گمرکی صورت خواهد پذیرفت. به بیان ساده‌تر هنگام ترخیص کالا از گمرک، ابتدا مشخصات محموله از روی اظهارنامه بررسی و در صورت تطبیق با اظهارات صاحب کالا مجوز ترخیص محموله صادر می‌شود.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “امور گمرکی و ترخیص کالا Options”

Leave a Reply

Gravatar